تعمیرات مبل

ساخت وبلاگ

در روشي ديگر از تعميرات مبل به عوض كردن رويه مبلمان نياز داريم. اين كار براي كاناپه‌ها، تختخواب‌ها و صندلي‌هايي كه قسمت پارچه‌اي يا چرم‌كوب دارند مصداق پيدا مي‌كند. بدين صورت كه پارچه مبل يا صندلي را با پارچه جديد و نويي عوض مي‌كنيم. البته عوض كردن پارچه مبل در منزل كار سختي است اما براي صندلي‌ها در صورتي كه زيرسازي كفي صندلي به هم نخورده باشد مي‌توان كفي را از صندلي جدا كرده، مبل را با پارچه موردنظر روكش و دوباره در جاي خود ثابت كرد.

 

از ديگر مواردي كه در بازسازي مبلمان به ما كمك مي‌كند و امروزه هم جايي در صنعت مبلمان به خود اختصاص داده است، تغيير افكت يا جلوه چوب مبلمان است. اين تغيير جلوه اغلب (و نه هميشه)، با رنگ انجام مي‌شود. مي‌توانيد يك يا دو عدد مبل كلاسيك نامرغوب و ارزان‌قيمت كه شبيه به مدل كلاسيك ساخته شده تهيه كنيد، به اين روش آن‌ را تغيير دهيد و دو عدد مبل كلاسيك آنتيك و باارزش بسازيد و در گوشه يا زاويه‌اي از فضا (مثل كنار شومينه) قرار دهيد. انواع وايت‌واش‌ها، ورق طلا (نقره، مس)‌ها و پتنيه‌هاي مختلف از اين‌گونه‌اند.

 

به عنوان مثال در روش‌ ورق طلا براي تعميرات مبل از اين روش استفاده خواهيم كرد: قسمت‌هاي چوبي مبل را طبق روش 1 آماده‌سازي كنيد، روي كار را رنگ روغني اُخرا بزنيد و يكي دو روز فرصت خشك شدن كامل به آن بدهيد. بعد چسب ورق طلا را كه در بازار موجود است روي كار بزنيد و حدود پنج دقيقه فرصت دهيد تا روي كار كاملا خشك شود. بعد ورق طلا را به دقت بر‌داريد و با قلم‌موي نرم يا پارچه بسيار نرم روي كار بچسبانيد. اگر قسمتي از رنگ اُخرا از زير و بين ورق‌هاي طلا مشخص شود ايرادي ندارد. روي ورق طلا مي‌توانيد شاپن قهوه‌اي سوخته با دستمال تنظيف بكشيد تا جلوه طلايي آنتيك به كار بدهد. براي نهايي كردن كار نيز روي آن لاك الكل بزنيد. به اين صورت مي‌توانيد مبلي با جلوه آنتيك داشته باشيد. اين روش براي قاب آينه‌هاي بزرگ و كنسول و ميزها هم به كار مي‌رود. در صورتي كه روي كار كنده‌كاري باشد مي‌توان آن را با آبي كپكي و كشيدن دستمال، كمي قديمي‌تر جلوه داد.

 

چهارمين روش، تكنيك «پاپيه ماشه» است. شايد اين اسم در كارهايي با حجم كوچك مثل قلمدان يا گلدان به گوشتان آشنا باشد. اما اين روش و روش‌هاي مشابه مي‌تواند يك صندلي كهنه و بلااستفاده را به يك شيء دوست‌داشتني و خاطره‌انگيز تبديل كند. اصل كار «پاپيه ماشه» چسب كاغذ و خرده‌هاي روزنامه است. در اين روش بايد سطح كار را كاملا با خرده‌هاي روزنامه بپوشانيد. به طوري كه از سطح كار فقط روزنامه به چشم آيد. اين كار را با سريش انجام دهيد كه چسب بسيار محكمي‌ست و كار را هم سبك و ترد مي‌كند. كار موردنظر را چند دور با خرده روزنامه بپوشانيد تا ضخامتي در آن به وجود آيد. بعد از خشك شدن كامل چسب‌ها، روي كار را با يك سمباده نرم صاف كنيد. در آخر بتونه بزنيد و بعد از خشك شدن سمباده بكشيد تا يك سطح صيقلي و شكننده به وجود آيد. حال مي‌توانيد روي آن را رنگ كنيد يا نقاشي زيبايي بكشيد و يك صندلي با نقش و نگار موردعلاقه خودتان داشته باشيد. در ادامه مقالات بيشتري را دربارهتعميرات مبل براي شما خواهيم نوشت. با

تعمیرات مبل...
ما را در سایت تعمیرات مبل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ساناز tamiratmobl97 بازدید : 213 تاريخ : چهارشنبه 13 دی 1396 ساعت: 14:53

مبلمان پس از گذر سال‌ها نيازمند بازسازي،  تعميرات مبل و نوسازي است. بنابراين هنگامي‌كه به دنبال وسايلي براي چيدمان خانه‌تان هستيد، موشكافانه به زوايا، اندازه و شكل كلي آن توجه كنيد، رويه و جنس آن را لمس كرده و به دقت به بررسي اتصالات، وزن و قيمت آن بپردازيد.مبلمان پس از گذر سال‌ها نيازمند بازسازي، تعمير و نوسازي است. بنابراين هنگامي‌كه به دنبال وسايلي براي چيدمان خانه‌تان هستيد، موشكافانه به زوايا، اندازه و شكل كلي آن توجه كنيد، رويه و جنس آن را لمس كرده و به دقت به بررسي اتصالات، وزن و قيمت آن بپردازيد.

 

روش‌هاي بازسازي مبلمان 

يادتان باشد مبلماني كه تحت شرايط ايده‌آل تهيه و در بهترين و مناسب‌ترين نقطه خانه قرار داده مي‌شود، زماني فرسوده و كهنه خواهد شد يا با توجه به شرايط زندگي ساكنان منزل يا تصميم‌گيري‌هاي جديد، آماده تغيير شكل‌هاي كامل يا جزئي مي‌شود؛ در اين صورت بايد به فكر تعميرات مبل باشيد. حتي شايد بعد از مدت كوتاهي از شكل و سبك مبلمان‌تان خسته شويد و بخواهيد آن را تغيير دهيد.

روش‌هايي براي بازسازي (Remodeling) مبلمان وجود دارد كه در اين جا به متداول‌ترين و مهم‌ترين آن‌ها مي‌پردازيم. اين روش‌ها اغلب توسط خود سازندگان مبلمان يا طراحاني كه كار بازسازي انجام مي‌دهند صورت مي‌گيرد كه نيازمند صرف هزينه و دقت است. اما شما هم مي‌توانيد براي بهبود شرايط محيط مسكوني‌تان دست ‌به كار شويد و مبلماني متفاوت از آنچه داشته‌ايد، درست كنيد.

 

ابتدايي‌ترين و ساده‌ترين كارهايي كه براي مبلمان و نوسازي آن انجام مي‌شود، سمباده‌زني و رنگ مبلمان اعم از كاناپه، تختخواب، كابينت، بوفه،‌ كتابخانه، ميز تلويزيون و از اين قبيل است.

ابتدا قسمت‌هاي شيشه‌اي (در كتابخانه) يا پارچه‌اي (در كاناپه) و هر عضو اضافه ‌ديگري را جدا كنيد و با يك سمباده چوب تمامي قسمت‌هاي چوبي را سمباده بزنيد تا رنگ‌ زير ريخته شود و ناصافي‌ها از بين برود. در قسمت‌هايي كه آسيب‌ ديده يا شكاف يا سوراخي در آن به وجود آمده كمي بتونه استفاده كنيد و روي آن را هم دوباره سمباده بكشيد. براي كاري كه در منزل انجام مي‌دهيد يك رنگ آستري و سپس رنگ‌ نهايي كافي‌ست. گاه كشيدن سمباده بر روي چوب براي زدودن لايه ‌جلا كه با سيلر، كيلر يا روغن جلا اجرا شده و آوردن رنگ قبلي روي آن، جلوه‌اي هنري به كار مي‌بخشد كه با پوليش‌هاي فراوان كارگاه‌هاي مبل‌سازي تفاوت دارد.

در مقاله بعدي ادامه مراحل تعميرات مبل را مطالعه بفرماييد.

تعمیرات مبل...
ما را در سایت تعمیرات مبل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ساناز tamiratmobl97 بازدید : 191 تاريخ : چهارشنبه 13 دی 1396 ساعت: 14:50